pihenj nyugalomban, biztonságban, teljes komfortban

pihenj nyugalomban, biztonságban, teljes komfortban

Kamionparkoló

A kamion parkolóról

2,5 hektáros területen fekvő, teljesen betonozott kamionparkolónkban jelenleg 96 kamion számára tudunk kényelmesen helyet biztosítani. Természetesen 0-24 óráig.

Töltsd a pihenőidődet jól felszerelt, tágas és maximálisan biztonságos kamionparkolónkban!

Eleged van a szendvicsekből?
Biztonságos helyen töltenéd a kötelező pihenőidőt?
Fontos az igényes, tiszta környezet?
Tisztálkodni, enni és vásárolni is szeretnél?

Biztonság mindenek felett

Parkolónkban kiemelten kezeljük a sofőrök és a rakomány biztonságát, ezért körbe magas drótkerítést húztunk, sőt, a tetejére szöges megerősítést is tettünk. A parkoló teljes területe éjszaka is jól megvilágított és zárt kamerarendszerrel teljesen bekamerázott. Így a tudtunk nélkül egy madár sem repülhet be vagy be.

A maximális biztonságot szolgálja a rendszámfelismerő rendszerrel felszerelt ki- és beléptető rendszerünk, valamint a 0-24 órában jelenlévő biztonsági őr is.

Tiszta fürdőszobák és mosdók

Egy hosszú út után semmi sem tud olyan jól esni, mint egy forró fürdő. Ehhez 7 db kényelmes, tiszta és belülről zárható, zuhanyzós fürdőszobát biztosítunk a nálunk parkoló kamionsofőrök számára.

Pihenj még kényelmesebben a hotelben

Ha még kényelmesebb körülmények között szeretnéd magad kipihenni vagy elromlott az állófűtés a kamionban, akkor foglalj szobát a komfortos, modern és tiszta Autohof hotelbe!

Kulturált étterem frissensült melegételekkel

Közvetlen szomszédságban, modern és barátságos éttermünkben ízletes, friss pizzák, eredeti kebabok és egy tál ételeink közül választhatsz.

ÁRAK, FIZETÉSI MÓDOK

Áraink

Fizetési módok

Az Autohof további szolgáltatásai

Rólunk mondták

vedd fel velünk a kapcsolatot

Biztonságos kamionparkoló, ingyenes Wifi-vel, tiszta zuhanyzókkal, kulturált étteremmel, kisbolttal Hegyeshalom határában.

ügyfélszolgálat

Kérdésed van?

Hívd ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon
6:00-22:00-ig a +36 30 401 88 38-as számon.

Gyakran ismételt kérdések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Scroll to Top