Menü
hu

Hotel

Kényelmes tiszta szállás, a kamionparkolóban

Órák óta úton vagy, és nem akarod a pihenőidőt is a kamionban tölteni?
Kényelmes ágyra, tiszta fürdőszobára vágysz?
Megállt az állófűtés az kamionban?

Pihend ki magad az Autohof Hotel
kényelmes, jól felszerelt és tiszta szobáiban!

A szobák

Az Autohof Hotelben jelenleg 8 db 22-26 nm nagyságú, 3- és 4-ágyas, klimatizált, saját fürdőszobával rendelkező szobával várunk. Nálunk kényelmesen pihenhetsz, feltöltődhetsz és erőt gyűjthesz az előtted álló útra. Kamionodra addig a zárt láncú kamerarendszerrel és biztonsági őrrel vigyázunk, hogy te egészen nyugodtan aludhass.

Felszereltség

Foglalj szobát most az Autohof Hotelbe!

Kattints a gombra, és foglalj szobát most, hogy kényelmesebben pihenhess!

Az Autohof további szolgáltatásai

Kamionparkoló

Kamionparkoló

Zárt, őrzött kamionparkoló ingyenes wifivel és tiszta zuhanyzókkal.

Étterem

Étterem

Hamisítatlan magyaros ízek és nemzetközi ételek, igényes környezetben.

Shop

Shop

Széles választék élelmiszererből, italokból, tisztítószerekből.

Tabak

Tabak

Széles dohányválaszték a nap 24 órájában.

Rólunk mondták

Évek óta rendszeresen használjuk az autohof szolgáltatásait. A mindig, mindenben segítőkész személyzet nagyon sok esetben segített már ki minket. Tiszta, igényes és csendes parkoló. Ajánlom mindenkinek aki egy igényes autohofot keres. Az új honlap is nagyon tetszik, szobafoglalás és útvonaltervezés is hasznos.

Rontransmar

Túlméretes szállítmányokkal is gond nélkül tudunk parkolni. Nagyon könnyen meg lehet közelíteni. Az ingyenes wifi és a tiszta zuhanyzók miatt külön érdemes itt megállni. Az étteremben bőséges és finom ételeket sosem hagyjuk ki.

King Spedition

Már több éve ide járunk. Túlméretes kamionokat kísérünk, sok autohofban járunk, de a környéken ez a legjobb. Érdemes megállni enni egy jót , akár elvitelre is kérhető ami külön jó, ha sietni kell. A parkoló tiszta, rendezett. A személyzetet külön kiemelném, mindenben segítenek. Nyomtatási szolgáltatásunkat rendszeresen igénybe vesszük ami nagy segítség. További sok sikert kívánunk.

King Heavy Transport Kft

Hosszabb ideje parkolunk már az Autohofban, és maximálisan elégedettek vagyunk, mert így gondtalan és biztonságos a parkolás. A számlázási osztályunk is nagyon elégedett az elszámolásokkal, jó a nyilvántartás a beérkezésről és távozásról.

Ba-Ve trans s.r.o

Már több mint egy éve rendszeres látogatói vagyunk a hegyeshalmi határátkelő mellett üzemelő kamionparkolónak! A Parkoló kényelmesen megközelíthető az M1-es től , nyugodt csendes helyen van , nem zavar az országút zaja , ideális parkoló egy fáradt pilótának! Kéznél a zuhany a toalettek ! Felfrissülés után valami meleg kaja mindig jólesik , ami szintén a helyszínen , ja és ha valami alap élelmiszer kifogyott a “fülkéből” az is megoldható ! Zárt , kamerázott , biztonságos és tiszta parkoló ! Kedves kollégák ajánlom minden arrafelé közlekedő fuvarozónak!

Ferencz Lászó

A parkoló szolgáltatásait évek óta igénybevesszük. Problémamentes biztonságos parkolás. Tiszta környezet, kedvező parkolási díj.

Pócs György

A szoba tiszta és szépen berendezett, nagyon közel a Bécs felé vezető autópályához. A közeli étterem is rendben volt. Egyetlen hátránya, hogy nincs minihűtő, ami nyáron hasznos lehet.

Arigaki

Könnyű volt a szobafoglálás, és tiszta, rendezett szobát kaptam. Kényelmes, biztonságos, jobb, mint a kamionban aludni.

Krisztián Budapest

Könnyen megközelíthető, biztonságos szállás, nagyon közel az autópályához. A szoba jól felszerelt, minden megvolt, amire szükségem volt. Köszönöm.

Gábor Békéscsaba
Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Kérdésed van?
Hívd ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon
9:00-17:00-ig a +36 30 401 88 38-as számon.